Glasvezel in de kernen in Aalten & Oost Gelre

Het belang van glasvezel in de Achterhoek wordt steeds groter. Daarom is het vanaf nu mogelijk om je hiervoor aan te melden. Voor particulieren en klein zakelijk zijn Caiway en Solcon erg geschikt. Heeft u totaal geen idee welke keuze u moet maken dan kunt u gratis en onafhankelijk om advies vragen bij ons op de contact pagina.

 

Waarom glasvezel voor de Achterhoek?

Een goede internetverbinding wordt steeds belangrijker. De ontwikkeling van nieuwe diensten die vragen om een snelle, stabiele en veilige verbinding gaat razendsnel. Denk hierbij aan interactieve diensten, zorg op afstand, onderwijs, thuiswerken, zakelijke toepassingen, domotica, etc. Glasvezel biedt deze snelle en betrouwbare internetverbinding. Omdat de capaciteit van glasvezel in principe oneindig is, kunnen we hiermee tientallen jaren vooruit.

Waarom glasvezel via Ten Have ICT?

We vinden het erg belangrijk dat er glasvezel wordt aangelegd buiten de randstad en grote steden, zo ook hier in de rustige Achterhoek. Het belang dat de 50% wordt gehaald is dan ook groot. In het project Aalten & Oost Gelre waarbij wij consumenten en het midden- en kleinbedrijf ook hebben mogen adviseren is gebleken dat de vraag behoorlijk groot is. Hier hebben we dan ook het astronomische percentage van 74% mogen behalen, daar zijn we natuurlijk erg trots op. 

Nu moet de 50% en misschien wel meer dan 74% wat natuurlijk mooi zou zijn aanmelden om überhaupt aangesloten te worden. Door de juiste kennis op het gebied van glasvezelaansluitingen kunnen wij op basis van ervaring u zo goed mogelijk en bovendien gratis adviseren. 

Binnen 24 uur reactie